Home Package Accomodation Executive VIP Order Order Order
:
   
   
August
 
   
September
 
   
Oktober
 
   
November
 
   
Desember
 
   
Januar
 
   
Februar
 
   
Mars
 
   
April
 
   
Mai
 
   
Juni
 
   
Juli
   

BYEN LIVERPOOL

Så hva gjør man i Liverpool når de røde ikke spiller kamp, eller er på Anfield for en guidet tour gjennom tiår med fotballhistorie?
 ---
Vi gir deg noen tips for hva byen Liverpool kan tilby deg som turisten, den fotballinteresserte, shopperen, den sultne og/eller den tørste på jakt etter en ekte engelsk pub for en iskald pint! 
 


Liverpool ONE

L1
Liverpool ONE
Med over 130 butikker, en 14-lerrets kino, 3000 parkeringsplasser og et vakkert fem hektar stort parkområde, - det er ikke rart at Liverpool ONE er et av Storbritannias topp fem på detaljhandel og fritidsdestinasjoner. Noe som tilbyr oss turister en flott familieopplevelse de dagene vi koser oss på Merseyside.


L1 LFC SS
Liverpool FC Super Store ligger midt i Liverpool ONE!

Spis på en av de 19 restaurantene som serverer et bredt utvalg fra hele verden, inkludert italiensk, fransk og japansk. Her vil du garantert finne noe som skjerper appetitten! Dette gjør at Liverpool ONE blir førstevalget når man leter etter restaurant i Liverpool.


ALBERT DOCK

Albert Dock
The Albert Dock

Havneområdet Albert Dock ble anlagt i 1840-årene og var lenge midtpunktet i engelsk sjøfart. På slutten av 1800-tallet gikk en syvdel av verdens shipping via Liverpools havn. Siden 1980-årene har alle de gamle lagerbygningene blitt restaurert eller ombygd, og er nå Liverpools fremste turistområde. Her er mange butikker, restauranter, barer og tv-studioer. Langs hele området går en havnepromenade med utsikt mot Mersey-elven og bydelen Birkenhead.

THE BEATLES STORY MUSEUM

  BeatlesExhibition  Beatles Museum
The Beatles Story Museum på Albert Dock.

På Albert Dock ligger også attraksjonen for enhver Beatles-fan; The Beatles Story. Her fortelles historien om verdens største rockeband gjennom høretelefoner mens du går igjennom de mange salene. Du får se gjenstander som George Harrisons første gitar og John Lennons runde briller, og kan gå gjennom gjenskapte Abbey Road Studios, Cavern Club eller Star Club, der Beatles spilte hundrevis av konserter i sine tidlige år. Inngangsbilletten koster £12.95 for voksne, barn £6.50.
Åpent daglig fra kl. 10:00 til 18:00


Cathedral Church of Christ i Liverpool

Katedralen
Katedralen

Anglican Cathedral
Denne enorme katedralen av rød sandstein, som egentlig heter Cathedral Church of Christ in Liverpool, er verdens nest største anglikanske katedral. Grunnsteinen ble lagt ned av kong Edward VII i 1904, men katedralen sto ikke helt ferdig før i 1978. Katedralen ligger like sørøst for sentrum og kan besøkes daglig fra kl. 07:30 til 18:00. Du kan gå opp i tårnet mellom kl. 11:00 og 15:00 mandag til lørdag, og koster £5.


The River Mersey (elven Mersey)

Mersey
Ferry 'cross The Mersey...

Det finnes ingen bedre måte å oppleve Liverpool og Merseyside på, enn fra dekket på den berømte Mersey Ferry. Ta fergen som en del av "The BIG Mersey Adventure" for å lære om byregionens fascinerende historie og dets spektakulære severdigheter. Kombinér fergeturen med et besøk på Spaceport som er attraksjonen på fergeterminalen Seacombe!
Fergen over Mersey er i seg selv en opplevelse enhver rød supporter bør ta, da det er historie i disse bølgene! 


 
BLUE MOON!
Liverpool vs Man City
vs

Beskrivelse

THE CLASH OF THE TITANS!
  Les Mer
Vennligst skriv inn detaljer for å kunne motta våre nyhetsbrev
Mail
Navn
Untitled Document
"You always pick up the phone, or answers mail right away. It's top notch service, Johnny! :)..."
Muha Salenkho , Stockholm
"Vi hadde et fantastisk opphold i Liverpool og fikk akkurat de billettene og setene vi ble lovet ved bestilling! Vi anbefaler Liverpoolreiser på det sterkeste! :-) ..."
Arne Gjermstad , Ålesund
"Når du/dere skal velge reiseselskap for neste tur vil jeg og mitt reisefølge anbefale Liverpoolreiser på det sterkeste. Takk for meget bra gjennomført reiseopplegg. YNWA ..."
Ole Stian , Norge
"Liverpoolreiser er det perfekte reisefølget for alle som elsker Liverpool. Dette selskapet leverer alltid solid kvalitet. Slik blir den siste turen alltid den beste. Og tenk at vi fikk hilse på selveste Steve G!!! Jeg reiser tilbake i april - selvføl..."
Rune Støstad , Norge
"Vi var en gruppe på 38 personer. Luksusleilighet midt i smørøyet, shopping for damene, pub for gutta, møte med Steve G, etterlenget seier. Hva mer kan man ønske seg?! Takk for et fantastisk arrangement. Ingen andre reiseselskaper kan matche dette. ..."
Tom Roger , Vinstra
"Henger meg på Rogær'n og takker verdens beste reiseselskap for verdens beste tur! Bare slått av Istanbul 2005 :) ..."
Jon Arne Rudihagen , -
"Takker for en meget vellykket tur til Liverpool med mange fantastiske venner. Opplegget var meget profft fra liverpoolreiser, topp leilighet midt i smørøyet og møte med Steven fredag. Takker så mye. ..."
Tove og Ola , Vinstra
"Vi hadde det kjempe fint in Liverpool. Det var meget profesjonelt og vi bli følgte tett opp. Kan tenke oss tilbake til Liverpool. Vårt barnebarn synes det var helt fantastisk. Takk igjen, Johnny og Cindy Larsen og Sander 9år ..."
Johnny og Cindy Larsen , -
"Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan turen vår til Liverpool ble denne gangen! Sønnen min og jeg reiste over for tredje gang på rad med Liverpoolreiser, og det er så deilig når avtaler så til de grader holdes og standarden/beliggenheten på overna..."
Aleksander Sørgjerd , Lillehammer, Norge
"Dette var vår første tur til Liverpool, og Anfield. Vi hadde en fantastisk tur, hvor alt var tilrettlagt og ordnet. Vi bodde luksuriøst midt i byen nær Liverpool One. Leiligheten holdt høy standard. Utrolig deilig å kunne gå rett til shopping og supp..."
Anne og Pål Furnes , Gyltvik, Norge
"We are very satisfied with you in Liverpool-reiser.no, see you next year in Liverpool, at Anfield!YNWA ..."
Tor Erling Aasheim , Fredrikstad, Norge
"En fin tur selv om vi måtte nøye oss med ett poeng mot Birmingham. Vi var totalt 15 stk. i reisefølget, med smått og stort, og vi bodde flott i luksusleiligheter i sentrum av byen. Kampbillettene kunne så absolutt vært bedre for undertegnede og hans ..."
Inge Økland , Straume, Norge
"Det var vår første tur med liverpoolreiser 26-30 april, men absolutt ikke den siste. Luksusleilighet midt i sentrum,flotte billetter på centenary stand 2 etasje med flott utsikt.Og en kjempekamp mot Sunderland hvor Liverpool vant 3-0. Omvisning på ..."
Oscar Gundersen , Kjørvik, Norge
"Vi hadde en kjempefin tur. Reiste 2 familier, 8 stk fra 1 til 39 år. Alle hadde det helt topp. Leilighetene var helt topp for både store og små. Veldig heldige med kampbillettene også. Undertegnede hadde en religiøs opplevelse på the Kop. Håper det i..."
Jon Vegard Røen , Løvenstad, Norge
"Hallo.Vi hadde en kjempefin tur.Veldig godt fornøyd med alt.Leiligheten var helt topp ,luksus ,og perfekt for oss som reiste med barna !! Bilettene kom kvelden før kamp ,slik at vi ungikk usikkerhet / stress på kampdagen.sitter igjen med veldig posit..."
Øyvind Sivertsen , Tiller, Norge
"Dette var min første tur, og den har vært fantastisk! Fikk kjempe bra billetter på The Kop, og kunne ikke vært mer fornøyd. Kommer definitivt til å bestille fra Liverpoolreiser neste gang også. :) YNWA ..."
Ann , Bærum, Norge
Se flere...
Om oss          Vilkår