Alle våre hoteller ligger i sentrum, og i år utvider vi med flere valgmuligheter. Som før koronapandemien velger vi å ikke kompromisse på kvaliteten. Vi fortsetter med 4-stjerners Mercure, Lock&Key og Posh Pads. I tillegg har vi utvidet med Quest Apartment Hotel og Baltic Hotel.

4-STJERNES HOTELL – Mercure Atlantic Tower

I gåavstand til Pier Head, Albert Dock og sentrum. Rett overfor de berømte Liver-bygningene. Hotellet har både enkelt-, dobbelt-, twin- og familierom. Hotellet har egen bar, og frokost er inkludert i pakken.

For bedriftskunder kan vi tilby møterom med kaffe og varm lunch.

Posh Pads @ Casartelli

Ligger i sentrum. Nær Liverpool One. Gangavstand til mange barer, klubber, restauranter og supermarkeder. Posh Pads har store, stilige leiligheter som består av to soverom, bad, stue, spisestue og et fullt utstyrt kjøkken. På kjøkkenet kan du lage frokost og middag om du ønsker det. Leilighetene passer for 4-5 personer. Det er to restauranter i samme bygning.

Quest Apartment Hotel

Vårt leilighetshotell gir gjestene alt det boarealet og komforten de trenger når de er borte fra hjemmet. Enten oppholdet ditt er langt eller kort, vil våre leiligheter i Liverpool tilby den perfekte innkvarteringen.

Bare en kort spasertur fra sentralstasjonen ligger leilighetshotellet vårt med en ideell beliggenhet i hjertet av Liverpool. Med våre Liverpool-leiligheter vil du kunne oppleve den travle atmosfæren i nabolagets gater, et utvalg av vakre, gamle bygninger og et stort utvalg av restauranter og butikker – rett utenfor døren.

The Baltic Hotel Liverpool

Et av våre nye hoteller. En blanding av etterkrigsmodernisme kledd i førkrigsarkitektur. Der punkkunst møter urban chic, et fargerikt fristed for alle. Så legg fra deg bagasjen, ta en øl og slapp av. En full frokost er inkludert i pakken.

Lock And Key Boutique Hotel

Lock and Key Boutique Hotel – Duke Street har en ideell beliggenhet i Liverpool sentrum, og tilbyr gratis Wi-Fi og en koselig liten bar som blir et naturlig møtested. En full frokost er inkludert i pakken.