Quest Liverpool City Centre

Fra: £ 400.00

Vårt leilighetshotell gir gjestene alt det boarealet og komforten de trenger når de er borte fra hjemmet. Enten oppholdet ditt er langt eller kort, vil våre leiligheter i Liverpool tilby den perfekte innkvarteringen.

Bare en kort spasertur fra sentralstasjonen ligger leilighetshotellet vårt med en ideell beliggenhet i hjertet av Liverpool. Med våre Liverpool-leiligheter vil du kunne oppleve den travle atmosfæren i nabolagets gater, et utvalg av vakre, antikke bygninger og et stort utvalg av restauranter og butikker – rett utenfor døren.

Product Quantity

Studioleilighet

Våre stilige studioleiligheter har åpen planløsning med naturlig lys som gjør dem til den perfekte plassen til å slappe av. Alle ettromsleilighetene er fullt møblerte, med en komfortabel king-size-seng , godt utstyrt kjøkkenkrok og eget bad. For din komfort og bekvemmelighet har hver leilighet en LCD-Smart-TV med underholdning, internett og en privat safe for ekstra trygghet.

Leilighet med ett soverom

Føl deg hjemme i våre ettromsleiligheter. Med en separat stue/spisestue gir leilighetene våre ekstra plass for å sikre at oppholdet ditt blir så luksuriøst som mulig. Nyt en god natts søvn på soverommet, komplett med king-size-seng og praktiske garderober, eller slå deg ned i den avslappende stuen med TV med underholdning på rommet, sofa og skrivebord. Hvert kjøkken er fullt utstyrt med kokeplate, stekeovn, kjøleskap i full størrelse og spisebord, mens badet er komplett med vaskemaskin, badeprodukter og hårføner.