Er billettene dere offisielle ?

Ja, våre billetter er offisielle.

Hvilke billetter er de beste offisielle billettene ?

Våre Anfield Beat Lounge billetter er det beste offisielle billettene. Her får dere i pose og sekk. Knallgode seter på nedre langside og nærhet til Kop.

Hvilken type fotballpakke selger dere ?

Vi selger for det meste hotellpakker og full pakke med fly. I noen tilfeller når klubben tillater det selger vi Hospitality pakke.

Vil dere selge pakker med fly ?

Etter Covid har prisene på charter vært skyhøye. Vi vurderer fortløpende om vi skal sette opp fly til kamper. Inne på hver kamp vil du se hvilke pakketyper vi selger til kampen.

Har dere kampbilletter for rullestolbrukere?

I Anfield Beat Lounge har vi en begrenset antall plasser for rullestol brukere. Kontakt oss på facebook angående tilgjengelig. Prisen vil være samme som Anfield Beat Lounge.

Transport mellom flyplass og hotellet ?

Ved bestilling av hotellpakke, vil vi være behjelpelig med transport. Kontakt oss på e-post eller facebook for hjelp til å bestille transport.

Transport til Anfield

Vi setter ikke opp noen buss til Anfield. Dette da våre kunden ønsker å dra opp til forskjellige tidspunkt. Fra bussterminalen går det hele tiden buss opp til Anfield, samt dere kan be hotellet bestille drosje til dere. Er dere 4 stykker er det like billig som buss. Sørg for at dere er ved Anfield 3-4 timer før kamp, slik at dere får oppleve stemningen før kamp rundt Anfield.

Serverer alle hotellene frokost ?

Alle våre hoteller er med frokost inkludert i prisen om det ikke står noe annet. For leiligheter er ikke frokost inkludert.

Hva er forskjell mellom de forskjellige rommene på hotellene ?

Familierom er en stor dobbelseng og ei sovesofa. Dette fungerer godt for en familie på 3-4 stykker, hvor to er barn. Dersom man er 3 godt voksne mannfolk, bør man kanskje vurdere to rom eller en leilighet på Posh Pads.

Vanlige dobbeltrom har dobbeltseng eller to enkeltsenger(twin).

Kan vi bli flyttet fra hotellet vi har valg ?

Normalt blir dere ikke flyttet fra hotellet dere har valgt. Men i noen situasjon som ved Melodi Grand Prix kan det skje. Da vil dere bli tildelt et hotell av samme standard.

Kan jeg bestille parkering på flyplassen?

Dersom du skal parkere på flyplassen er det ofte lurt å bestille parkering på forhånd for å unngå stress og mas på avreisedagen. Du får normalt sett også en bedre pris når du forhåndsbestiller.

Bør vi veksle penger før vi reiser?

Om du skal veksle penger før du reiser eller vente til du kommer til destinasjonen kan nok variere litt fra destinasjon til destinasjon. Ofte kan vekslingskursen være lavere om man tar ut penger i en minibank på reisemålet, enn om man gjør det hjemme. Men vær obs på at mange banker har høye gebyrer for kontantuttak i utlandet. Ved kontantuttak i utlandet velg at kortet skal belastes i lokal valuta. Lar du minibanken sette vekslingsraten, får du mye dårligere rate enn når kortselskapet gjør det.

Trenger man strømadapter på hotellet?

Du vil trenge reiseadapter når du reiser til UK. Noen hoteller har rom med USB-lading.

Hvilken tid kan jeg sjekke inn og ut på hotellet?

Normalt kan man sjekke inn etter 15:00, og utsjekking 11:00. Sjekk hotellets hjemmesider for nøyaktig tidspunkt.

Hva gjør jeg dersom jeg har mistet/glemt noe på reisen?

Har du glemt eller mistet noe på reisen? Kontakt vårt personal, og de vil gjør hva de kan for at det skal komme til rette.

Hvis du mistet noe på flyplassen ved utreise eller om bord på flyet da du reise hjem, kontakter du i hittegodsavdelingen på flyplassen du reiste ut fra i Norge.

Hva gjør jeg dersom det er mangler ved hotellet ?

Ved mangler på hotellet kontakter du resepsjonen så fort som mulig. Det kan du også gjerne om dere ønsker to dyner istedet for den ene store ved bestilling av dobbeltseng.