Quest Liverpool City Centre

Vårt leilighetshotell gir gjestene alt det boarealet og komforten de trenger når de er borte fra hjemmet. Enten oppholdet ditt er langt eller kort, vil våre leiligheter i Liverpool tilby den perfekte innkvarteringen.

Bare en kort spasertur fra sentralstasjonen ligger leilighetshotellet vårt med en ideell beliggenhet i hjertet av Liverpool. Med våre Liverpool-leiligheter vil du kunne oppleve den travle atmosfæren i nabolagets gater, et utvalg av vakre, antikke bygninger og et stort utvalg av restauranter og butikker – rett utenfor døren.

Product Quantity

Studioleilighet

Våre stilige studioleiligheter har åpen planløsning med naturlig lys som gjør dem til den perfekte plassen til å slappe av. Alle ettromsleilighetene er fullt møblerte, med en komfortabel king-size-seng , godt utstyrt kjøkkenkrok og eget bad. For din komfort og bekvemmelighet har hver leilighet en LCD-Smart-TV med underholdning, internett og en privat safe for ekstra trygghet.

Leilighet med ett soverom

Føl deg hjemme i våre ettromsleiligheter. Med en separat stue/spisestue gir leilighetene våre ekstra plass for å sikre at oppholdet ditt blir så luksuriøst som mulig. Nyt en god natts søvn på soverommet, komplett med king-size-seng og praktiske garderober, eller slå deg ned i den avslappende stuen med TV med underholdning på rommet, sofa og skrivebord. Hvert kjøkken er fullt utstyrt med kokeplate, stekeovn, kjøleskap i full størrelse og spisebord, mens badet er komplett med vaskemaskin, badeprodukter og hårføner.